Enthousiaste Verkoopmedewerker m/v Exclusief Hang- en sluitwerk

Voor de firma Weijntjes zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker met verstand van Hang- en sluitwerk. Weijntjes is een dochtermaatschappij van Gunters en Meuser en is gespecialiseerd in exclusief hang- en sluitwerk voor zowel de particulier als de ondernemer. Gunters en Meuser is een gezond bedrijf, dat werkt onder verschillende handelsnamen, waaronder ook W.F. Weijntjes. Gunters en Meuser is een vakzaak in ijzerwaren, gereedschappen en machines. Het bedrijf bestaat sinds 1826. Het heeft een apart Distributiecentrum en 14 vestigingen met in totaal zo’n 170 medewerkers. Gunters en Meuser maakt een gezonde ontwikkeling door middels autonome groei en acquisities. Sinds januari 2017 maakt Gunters en Meuser BV deel uit van de ISERO-groep.

Wij zijn op zoek naar een Verkoopmedewerker (m/v) voor 40 uur per week voor de regio Amsterdam.


Functieomschrijving


De uitdrukking “Klant is Koning” is op jou van toepassing.

Jij hebt interesse in exclusief en design hang- en sluitwerk.
Jij hebt een representatief voorkomen en een commerciële stijl.
Jij bent bereid om bij vakantie-, ziekte etc. van collega’s, in te vallen/te werken op onze andere vestigingen.
Jij bent iemand die van aanpakken houdt en graag een waardevolle bijdrage levert.

Functie-eisen

De kandidaat die wij zoeken heeft minimaal een MBO-diploma niveau 3-4 en beschikt over goede verbale communicatievaardigheden. De kandidaat is bereid om binnen 1 jaar het vakcertificaat “Hang- en sluitwerk” (COVIJ) te behalen of je bent reeds van dit vakdiploma of certificaat (COVIJ) in het bezit. Wij zoeken medewerkers die met hun teamgenoten samen willen werken aan het behalen van de doelstellingen. De kandidaat werkt 40 uur per week en is bereid om ook op de zaterdag te werken.

Arbeidsvoorwaarden


Om dit werk goed te kunnen doen word je zowel tijdens het werk als tijdens het volgen van de module “Hang- en sluitwerk” opgeleid. De werktijden worden in overleg vastgesteld binnen onze openingstijden van 09.00 uur – 18.00 uur. Je bent woonachtig in de regio Amsterdam. Het pensioen is geregeld bij het Pensioenfonds Detailhandel. Het salaris voor deze functie is marktconform. Binnen het bedrijf zijn er voldoende carrièremogelijkheden.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie, aarzel dan niet. Wij zijn op zoek naar jou!


Stuur nu jouw schriftelijke sollicitatie, incl. CV en motivatiebrief naar:

Gunters en Meuser BV

t.a.v. afdeling P&O

Postbus 19514, 1000 GM Amsterdam

Of per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Mondelinge informatie is verkrijgbaar bij afdeling HR, telefoonnummer 020-6221666.