Het 'Isero College' start in september 2018 weer met een nieuwe klas, voor de bbl opleiding Commercieel medewerker binnendienst (MBO-3) en Junior accountmanager binnendienst (mbo-4).

 
Wij willen de komende jaren flink groeien en zijn op zoek naar nieuwe medewerkers met potentie om deze groei te verwezenlijken.
 
Opleiding
Als commercieel medewerker of junior accountmanager binnendienst werk je op 1 van de 9 vestigingen van Gunters en Meuser. Je hebt een veelzijdige functie. Je onderzoekt de markt en maakt plannen, voert het verkooptraject uit en bouwt relaties op en onderhoudt ze.
 
Waar werk je?
Je werkt op 1 van onze 9 vestigingen. Deze lokale vestingen hebben een grote zelfstandige verantwoordelijkheid aangaande de commercie en logistiek in de regio. Je werkt samen met je collega-verkopers binnen de vestiging en rapporteert aan de vestigingsleider.


De opleiding
Je werkt 4 dagen op de vestiging en gaat 1 dag in de week naar onze in-house bedrijfsschool 'het Isero College'. 'Het Isero College' is een samenwerking tussen Isero en het ROC Midden-Nederland. Het diploma dat je krijgt is dan ook een erkend mbo-4 diploma.
De normale opleidingsduur voor deze opleiding is 3-4 jaar. Binnen Gunters en Meuser kun je deze opleiding binnen 2 jaar afronden.
Gunters en Meuser betaalt je boeken en schoolgeld. En hoewel je maar 4 dagen werkt krijg je 5 dagen betaald.
 
Is deze opleiding iets voor mij?
Heb je een commerciële houding en vind je het leuk om te onderhandelen over prijzen? Kun je goed met mensen omgaan, ben je een echte regelaar en houd je van variatie in je werk? En heb je bovendien een VMBO TL diploma met minimaal een 7 voor economie of een overgangsbewijs van 3 naar 4 HAVO (eis voor mbo-4 opleiding)? Dan is deze opleiding aan het 'Isero College' zeker iets voor jou!
 
Hoe kan ik solliciteren?
Mail je CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie kun je bellen met Marja Wagemaker, 0348-42152

Samenwerking met