Balieverkoper

Als Balieverkoper ben je het gezicht van ons bedrijf. Aan de balie ben jij er voor onze klanten. Onze klanten kennen jou bij naam en andersom. Je neemt orders aan, verkoopt en lost de problemen van de klanten op. Je kan en mag zelf over prijzen onderhandelen en afspraken maken. Kortom; verkopen in een zelfstandige functie, maar wel in een klein team van vaste collega’s!

Wat ga je doen als Balieverkoper?

De verkoper helpt onze klanten aan de afhaalbalie en ook telefonisch. En dat is ook echt helpen, onze klanten komen voor de 18.000 artikelen die wij op voorraad hebben en het bijna oneindige assortiment dat wij verder voor hen regelen.
Wij geven antwoord op de vragen van de klant, zoeken het voor hem uit en zorgen dat hij de juiste spullen op tijd en op de afgesproken plaats krijgt. Kortom, wij lossen zijn problemen op en de klant kan direct weer aan het werk. Vindt jij het leuk om in een klein team commercieel aan de slag te gaan en de grote regelaar te zijn voor onze klanten, reageer dan snel!
Ben jij die enthousiaste verkoper met ervaring in onze branche? Solliciteer dan meteen want dit is een mooie functie in een ervaren team.Wie zoeken wij?

Een medewerker die een proactieve werkhouding heeft, stressbestendig is, probleemoplossend werkt en die vooruit denkt. Commercieel gevoel, enthousiasme en ervaring met het werken als balieverkoper zijn belangrijk om in aanmerking te komen voor deze leuke baan. Werken met computers, in dit geval Microsoft AX, is geen probleem voor je.
Je bent woonachtig in de omgeving van de vestiging. Weet je van aanpakken en is orde en netheid vanzelfsprekend voor jou en voldoe je aan bovenstaande eisen? Dan hebben wij een afwisselende baan voor je.
Wanneer de interesse bestaat en je hebt de benodigde capaciteiten in huis dan zijn er volop doorgroeimogelijkheden.Wat bieden wij jou?


  • Werken bij de grootste én leukste technische groothandel van Nederland

  • Mooie ontwikkelkansen dankzij diverse opleidingen

  • Korte lijnen en afwisselende werkzaamheden 

  • Enthousiaste collega's die jou graag wegwijs gaan maken

  • Een gezellige werksfeer, waar we veel lachen met elkaar, er volop teamgevoel aanwezig is en onvergetelijke bedrijfsuitjes!

 

Interesse?


Stap jij straks binnen als onze nieuwe Balieverkoper?
Solliciteer dan snel en stuur jouw sollicitatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Magda Vega, HR-adviseur, via telefoonnummer 06 - 315 643 22.


Let op: acquisitie wordt niet op prijs gesteld.