Technische medewerker projectafdeling (m/v)

Gunters en Meuser BV is gespecialiseerd in de verkoop van gereedschappen, machines, bouwbeslag en ijzerwaren voor de bouw en industrie. Het bedrijf bestaat sinds 1826 en telt inmiddels veertien vestigingen met zo’n 170 medewerkers in en rond Amsterdam. Ons bedrijf maakt een gezonde ontwikkeling door.

In de loop der jaren heeft Gunters en Meuser een solide naam opgebouwd o.a. vanwege een zeer breed assortiment van kwaliteitsproducten. Ons bedrijf onderscheidt zich door knowhow en trouwe klantrelaties, opgebouwd dankzij een vakbekwaam personeelsbestand met veelal lange dienstverbanden.

De projectafdeling is gevestigd in Amsterdam Noord en houdt zich bezig met het begeleiden van projecten op gebied van hang- en sluitwerk en zorgt voor het gehele proces vanaf aanbesteding tot de logistieke afhandeling. Daarnaast is “deurdomotica” een belangrijk onderdeel, waaronder toegangscontrole, intercom en deurautomaten vallen. Voor dit onderdeel verzorgen wij het advies, levering, training en montage.
Voor deze systemen bieden wij technische ondersteuning aan onze klanten.

Functieomschrijving:

Ben jij klantgericht en staat service bij jou hoog in het vaandel? Dan ben je bij Gunters en Meuser aan het goede adres!

Als “medewerker technische ondersteuning” ben je werkzaam op onze projectafdeling in de Amsterdam Noord. Je zal kennismaken met meerdere toegangscontrolesystemen met de daarbij behorende software. Samen met je collega’s zal je projecten begeleiden op gebied van software, database en programmeren van producten. Tevens zal je regelmatig, in combinatie met een projectadviseur of vertegenwoordiger, met de klant of de ICT-afdeling van dit bedrijf in gesprek zijn over het plaatsen van software op hun server en in overleg met hen de server en database inrichten.
Naarmate je ingewerkt bent in jouw functie, zal je presentaties gaan geven aan onze klanten met betrekking tot werking van toegangscontrolesystemen en toepassing van de daarbij behorende software.
Daarnaast verwachten we dat je je zal verdiepen in de andere producten zoals intercom, deurautomaten en motorsloten.

Je werkzaamheden bestaan in de basis uit het maken van offertes, adviseren ter ondersteuning in projecten, plannen van werkzaamheden, uitzoeken beste dataverbindingen voor de klant, implementeren toegangscontrole, training gebruik software aan beheerders en trouble-shooting.

Ook opleidingen en/of cursussen behoren tot de mogelijkheden. De producten en toepassingen veranderen voortdurend en daarom zijn leergierigheid en interesse in de producten noodzakelijk!
In deze interessante functie kan je samen met het team de afdeling helpen met de groei die wij voor ogen hebben.


Functie-eisen:

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een goede opleiding in de automatisering
 • Je hebt affiniteit met techniek en basaal inzicht in elektra
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Commerciële inslag is wenselijk
 • Je kan overzichtelijk en structureel werken
 • Je vindt het leuk om presentaties/trainingen te geven.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling/schriftelijk) en voldoende beheersing van de Engelse taal.
 • Je hebt affiniteit met computers en besturingssystemen en je kan goed met Outlook, Word en Excel overweg.
 • Je bent bereid cursussen en/of opleidingen te volgen.
 • Je bent service-, oplossings- en klantgericht.
 • Je dient kennis te hebben van het aanmaken van IP-adressen, Serverapplicaties en VPN-verbindingen etc.
 • Je kan goed met computers en besturingssystemen overweg

Arbeidsvoorwaarden:

De functie is voor 40 uur per week. Je werktijden zijn voorlopig vastgesteld op de maandag t/m de vrijdag van 08.00 uur – 17.00 uur.
Wij bieden voor deze functie een passend salaris.

Stuur nu jouw schriftelijke sollicitatie, incl. CV en motivatiebrief, voor 15 november 2017 naar:

Gunters en Meuser BV
t.a.v. afdeling P&O
Postbus 19514, 1000 GM Amsterdam

Of per mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.