Beginnend E-commerce applicatiebeheerder (m/v)


Gunters en Meuser BV is gespecialiseerd in de verkoop van gereedschappen, machines, bouwbeslag en ijzerwaren voor de bouw en industrie. Het bedrijf bestaat sinds 1826 en telt inmiddels veertien vestigingen met zo’n 170 medewerkers in en rond Amsterdam.
Ons bedrijf maakt een gezonde ontwikkeling door. 
Sinds 1 januari 2017 behoren wij tot de Isero-groep.

In de loop der jaren heeft Gunters en Meuser een solide naam opgebouwd o.a. vanwege een zeer breed assortiment van kwaliteitsproducten. Ons bedrijf onderscheidt zich door know-how en trouwe klantrelaties, opgebouwd dankzij een vakbekwaam personeelsbestand met veelal lange dienstverbanden. Vanwege bovengenoemde ontwikkelingen is het belang van een excellente automatisering essentieel.

Voor ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ‘Beginnend E-commerce Applicatiebeheerder’ (m/v) voor 40 uur per week.

Functieomschrijving

Ben jij klantgericht en staat service bij jou hoog in het vaandel? Dan ben je bij Gunters en Meuser aan het goede adres!

Als (beginnend) E-commerce applicatiebeheerder ben je werkzaam op ons kantoor in Amsterdam. 
Je zult worden ingewerkt op ons platform, waar meerdere software pakketten aan elkaar gekoppeld zijn. Zo zul je gaan zien hoe de verkoop, de inkoop, de administratie en de boekhouding op elkaar aansluiten binnen de ICT. Samen met jouw collega’s van de ICT zorg je voor de automatisering, zodat het in de praktijk toepasbaar is voor zowel de groothandel als de detailhandel.

Naarmate je ingewerkt bent in jouw functie, zul je presentaties gaan geven aan onze klanten met betrekking op de moderne bestelmethoden.

Ook opleidingen en/of cursussen behoren tot de mogelijkheden. De automatisering verandert voortdurend daarom zijn leergierigheid en interesse in het automatiseringsvak een must! In deze interessante functie kan je jezelf breed ontwikkelen.


Functie-eisen

Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
Je hebt een goede opleiding in de automatisering (is een pré).

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Je vindt het leuk om presentaties te houden.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling/schriftelijk) en voldoende beheersing van de Engelse taal.

Je bent bekend met Outlook, Word en Excel.

Je bent bereid cursussen en/of opleidingen te volgen.

Je bent servicegericht.


ArbeidsvoorwaardenDe functie is voor 40 uur per week.

Een passend marktconform salaris, afhankelijk van werkervaring.

Een goede pensioenregeling.

Leuke gezellige sfeer.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie, aarzel dan niet. Wij zijn op zoek naar jou!

Stuur dan nu jouw schriftelijke sollicitatie, incl. CV en motivatiebrief, voor 28 februari naar:


Gunters en Meuser BV

t.a.v. afdeling P&O 

Johan van Hasseltweg 59
1021 KN Amsterdam

Of per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Mondelinge informatie is verkrijgbaar bij de heer Henk van de Horst, telefoonnummer 020-6221666.