Begeleiding bij uw keuze

Via onze winkels kunt u deskundig advies krijgen over het gehele assortiment van onder andere gereedschappen en machines. Wil u ter plekke advies, dan schakelen wij onze buitendienstmedewerkers in. Ervaren vakmensen die u kunnen begeleiden in de keuze van hang- en sluitwerk voor een groot gebouw, bij het samenstellen van sluitsystemen, de samenstelling van de juiste gereedschap en advies voor domotica oplossingen.

Uitwerken van tekeningen en bestekken: Hang- en sluitwerk

  • Na het advieswerk van de vertegenwoordigers kan een post hang- en sluitwerk door onze projectgroep hang- en sluitwerk worden uitgewerkt tot in het kleinste detail van een patentbout.
  • O ja: zit u ook nog met een moeilijk sluitsysteem? Vergeet dan niet bijtijds een goede adviseur in te schakelen om alle mogelijkheden en onmogelijkheden uit te leggen. U bespaart zich een enorme berg werk en een hoop ergernis.

Dit zijn slechts enkele van de vele extra's die wij u ter beschikking stellen. Met deze producten en diensten kan u uw eigen geld verdienen en uw efficiency verhogen, zeker in deze tijd van lage bouwvolumes gaat het om verminderen van faalkosten en beter benutten van de capaciteit.

Tegenwoordig kan u al om 7.00 uur op al onze zaken terecht, weer een extra stukje dienstverlening!

Er zijn vele manieren van bestellen, maar maakt u al gebruik van onze portal.

Deskundig advies Gunters en Meuser Bestekken uitwerken Gunters en Meuser


7 dagen per week, 24 uur per dag

  • 7 dagen per week, 24 uur per dag staat onze computer ter beschikking van u met vele soorten informatie over onze diensten en producten. Maakt u daar wel eens gebruik van, kosteloos?
  • Wist u dat wij voor uw diverse projecten bestellijsten kunnen samenstellen, met een fiatteringsmogelijkheid voor de inkoper of projectleider?
  • Wist u dat u als beheerder van onroerend goed, een veel snellere nalevering van sleutels kan krijgen, als u het sleutelbewijs via de computer aan uw bestelling kan koppelen? Nu gaat het nog vaak met een kopie via de post.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele manieren die wij in onze software hebben ontwikkeld samen met klanten. Uit de praktijk komen vaak de beste vragen.